Cosul de cumparaturi este gol.

Baton Ultimate Protein 50g - Chocolate Cake

Producator: Z-Konzept Germania
10,50 lei
11,50 lei
Baton proteic acoperit cu ciocolata cu maltit si indulcitori. Cu aroma de prajitura cu cioacolata
+ -

ULTIMATE PROTEIN BAR Chocolate Cake este un baton proteic acoperit cu ciocolată, maltit și îndulcitori

INGREDIENTE:

 Colagen hidrolizat (origine: vită), Agent de umectare (glicerină), Proteină din lapte, Acoperire de ciocolată Maltit (16,0%) (pastă de cacao, îndulcitor (Maltit), unt de cacao, emulgator (Lecitină), aromă), Izolat proteic de soia, Grăsime vegetală (palmier), Bucăți de proteină de soia cu aromă de ciocolată (2,0%) (izolat de proteină de soia (80%), cacao (10%), amidon tapioca), Aromă (conține gluten), Cacao pudră (1,9%), Emulgator (Lecitină), Sare comestibilă, Antioxidant (DL-alfa-tocoferol), Îndulcitori (Sucraloză, Glicozide de steviol din Stevia).

Poate conține urme de ou și nuci cu coajă. Se recomandă o alimentație variată și echilibrată, precum și un stil de viață sănătos. Consumul excesiv poate avea efect laxativ. Acest produs poate conține, în ciuda fabricării atente, părți dure de fructe, nuci și semințe.

Condiții de depozitare:

Depozitați între 12 °C și 21 °C, protejat de lumina directă a soarelui, variații de temperatură, mirosuri străine și umiditate. Aveți grijă la o alimentație variată și echilibrată și la un stil de viață sănătos.

Atenție: Consumat în exces poate avea efect laxativ.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE:

valoare energetică per 50g

380 kcal 190 kcal

grăsimi 6,0 g

-dintre care grăsimi saturate 3,2 g

carbohidrați 13,1 g

-dintre care zaharuri 0,4 g

-dintre care polioli 11,7 g

proteine 25,0 g

sare 0,38 g

Profilul de aminoacizi pe 100 g de proteină: L-alanină 5,61 g, L-metionină 1,38 g, L-arginină 5,95 g, L-fenilalanină 3,06 g, L-acid aspartic 6,36 g, L-prolină 9,85 g, L-cisteină 0,46 g, L-serină 3,90 g, L-acid glutamic 13,53 g, L-treonină 2,81 g, glicină 17,16 g, L-triptofan 0,97 g, L-histidină 1,65 g, L-tirozină 2,31 g, L-izoleucină 2,96 g, L-valină 3,70 g, L-leucină 5,36 g, L-hidroxilizină 0,68 g, L-lizină 4,87 g, L-hidroxiprolină 5,62 g.

Scrie review-ul tau Close Review Form
  • Slab
  • Excelent
Descriere

ULTIMATE PROTEIN BAR Chocolate Cake este un baton proteic acoperit cu ciocolată, maltit și îndulcitori

INGREDIENTE:

 Colagen hidrolizat (origine: vită), Agent de umectare (glicerină), Proteină din lapte, Acoperire de ciocolată Maltit (16,0%) (pastă de cacao, îndulcitor (Maltit), unt de cacao, emulgator (Lecitină), aromă), Izolat proteic de soia, Grăsime vegetală (palmier), Bucăți de proteină de soia cu aromă de ciocolată (2,0%) (izolat de proteină de soia (80%), cacao (10%), amidon tapioca), Aromă (conține gluten), Cacao pudră (1,9%), Emulgator (Lecitină), Sare comestibilă, Antioxidant (DL-alfa-tocoferol), Îndulcitori (Sucraloză, Glicozide de steviol din Stevia).

Poate conține urme de ou și nuci cu coajă. Se recomandă o alimentație variată și echilibrată, precum și un stil de viață sănătos. Consumul excesiv poate avea efect laxativ. Acest produs poate conține, în ciuda fabricării atente, părți dure de fructe, nuci și semințe.

Condiții de depozitare:

Depozitați între 12 °C și 21 °C, protejat de lumina directă a soarelui, variații de temperatură, mirosuri străine și umiditate. Aveți grijă la o alimentație variată și echilibrată și la un stil de viață sănătos.

Atenție: Consumat în exces poate avea efect laxativ.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE:

valoare energetică per 50g

380 kcal 190 kcal

grăsimi 6,0 g

-dintre care grăsimi saturate 3,2 g

carbohidrați 13,1 g

-dintre care zaharuri 0,4 g

-dintre care polioli 11,7 g

proteine 25,0 g

sare 0,38 g

Profilul de aminoacizi pe 100 g de proteină: L-alanină 5,61 g, L-metionină 1,38 g, L-arginină 5,95 g, L-fenilalanină 3,06 g, L-acid aspartic 6,36 g, L-prolină 9,85 g, L-cisteină 0,46 g, L-serină 3,90 g, L-acid glutamic 13,53 g, L-treonină 2,81 g, glicină 17,16 g, L-triptofan 0,97 g, L-histidină 1,65 g, L-tirozină 2,31 g, L-izoleucină 2,96 g, L-valină 3,70 g, L-leucină 5,36 g, L-hidroxilizină 0,68 g, L-lizină 4,87 g, L-hidroxiprolină 5,62 g.