Aminoacizi

In lumea suplimentelor, proteinele - fie din zer sau dintr-o alta sursa - tind sa se mentina constant ca un rege al tuturor suplimentelor. Proteinele sunt facute  totusi din aminoacizi. De fapt, acesti aminoacizi sunt chiar motivul pentru care proteinele sunt atat de importante. Foarte simplu, aminoacizii sunt blocurile de viata. Cand inghiti o proteina, corpul tau o desparte de aminosul individual, le rearanjeaza, le reumple si le transforma in ceea ce este necesar in acel moment. Dar, unii aminoacizi sunt incredibil de unici in modul in care sunt utilizati in corpul dumneavoastra, mai ales cand vine vorba de fitness.

View as Grid List
Sorteaza prin
Arata per pagina
Superior Amino Shots - este produs dintr-un concentrat hidrolizat de proteine ​​conceput pentru a va furniza 8.000mg de peptide si aminoacizi per portie pentru facilita foarte rapid necesarul de proteine al organismului.
140,00 RON
Mega Amino Liquid este un concentrat hidrolizat de proteine ​​destinat sa furnizeze 8.000mg de peptide de proteine si aminoacizi in fiecare servire cu absorbtie rapida.
125,00 RON
L-Arginine 5000 capsule - creeaza oxid nitric pentru a sustine vascularizarea si rezistenta, promovand in acelasi timp niveluri sanatoase ale hormonului de crestere.
119,00 RON
Z-Konzept BCAA Pudra Instant - 500 gofera aminoacizi esentiali usor de administrat.
130,00 RON
BCAA + B6 Capsule ofera aminoacizi esentiali usor de administrat.
87,00 RON
Z-Konzept 100% BCAA pudra - 400g ofera aminoacizi esentiali usor de administrat cu aroma neutra.
162,00 RON

folie pentru solar

rent a car brasov

machiaj profesional