Cosul de cumparaturi este gol.
Picture for category PRE-Workout

PRE-Workout

Toata lumea vrea sa obtina cele mai bune rezultate in timpul exercitiilor, iar suplimentele "preworkout" te ajuta sa faci exact asta. Va recomandam sa incercati unul dintre aceste suplimente inainte de a merge la sala de forta sau de a iesi la alergat, va va creste nivelul de energie, puterea musculara sau rezistenta in timpul antrenamentului. Suplimentele pre-workout contin adesea un amestec de ingrediente, de la cofeina, guarana, beta alanina sau creatina.

Superior Amino Shots - 20x25ml

Superior Amino Shots - este produs dintr-un concentrat hidrolizat de proteine ​​conceput pentru a va furniza 8.000mg de peptide si aminoacizi per portie pentru facilita foarte rapid necesarul de proteine al organismului.
180,00 lei

Pro energy gel 40ml

Gel energizant cu efect rapid ,cu eliberare prelungita ,din trei surse de energie: dextroza,fructoza si maltodextrina.Dextroza si fructoza ofera un plus de energie imediat ,iar maltodextrina se elibereaza treptat ,oferind sustinere pe termen lung.
9,50 lei

Ultimate Booster Z-Konzept - Supliment PRE Workout

Ultimate Booster este o combinație a tuturor ingredientelor esențiale care vă vor oferi un plus de forta si energie la un trantrenament intens.
125,00 lei